Kasslergratäng med ris ananas och champinjoner.


 
Recept 5-6 pers 

600 g kassler
1 burk 340 g ananas i bitar i juice 
1 liten burk lätt crème fraîche 
3 dl grädde 
Salt 
Vitpeppar 
Riven ost 
6 st stora champinjoner 

Börja med att koka riset, fräs sedan på champinjonerna, salta och peppra, skiva kasslern i tunna skivor fräs på i stekpanna så det får en fin yta ( man behöver inte göra det utan man kan använda kasslern som den är men jag tycker det blir godare.)

Sås 
Blanda grädde, crème fraîche, ananas+ananasjucien och lite salt och vitpeppar i en skål. 

Varva sedan ris, kassler, champinjoner och sås i en ungsform toppa med riven ost. Grädda på 200 grader tills osten fått fin färg ca 15-20 min. 



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0