Kyckling i parmesansås och körsbärstomater



Recept 4 pers: 

Du behöver: 

4 st kycklingfiléer 
3 dl grädde 
1,5 dl riven parmesan 
0,5 dl crème fraîche 
1 msk kycklingfond 
1,5 tsk dijonsenap 
1 msk tomatpuré
1 msk pressad citron
1 vitlöksklyfta 
8-10 st körsbärstomater 

Salta och peppra kycklingen och bryn den tills den får fin färg. Lägg filéerna i en ungsform. 
Vispa ihop crème fraîche, grädde, tomatpuré, dijonsenap, vitlök, citron, kycklingfond samt lite salt och peppar i en bunke, blanda i i 0,5 dl av parmesanen spara resten till att ha uppe på kycklingen, lägg sist i körsbärstomaterna delade på mitten.   

Häll såsen över kycklingen och toppa med parmesan. Grädda i ugnen ca 25 min på 175 grader. 

Servera med ris eller rotfrukter i ugn samt en sallad:) 




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0