😍

Utflykt

Igår blev det en heldag för oss brudar medans killarna spelade golf. Jag och Sofia möttes först upp vid mekonomen för att gå på loppis. Sedan kom, Lotta, Elin, Ebba, Magda, Annelie, Bitte, Anna och Märta och mötte upp oss så körde vi vidare mot Lida gård för lunch. Efter en god lunch fortsatte vi mot Malmköping för att äta glass på ett glasscafé där de gör sin egen glass. Barnen var dock väldigt trötta vid det tillfället så vi fick slänga i oss glassen och åka hemåt och då somnade de i bilen. På kvällen med det grillning hos Lasse och Annelie sedan sov vi kvar i Hulta. Gick hem vid 22.30 med en övertrött Signe. Fick hålla fast henne i sängen med alla krafter medans hon skrek och sparkade😁. Hon sov sedan mellan farfar å farmor till klockan 9 imorse. Isak vaknade som vanligt vid sex hugget trots att han somnade rätt sent igår.

Mammas goding

Pizzanight

En vecka som The boss till ända 😀

Denna vecka var chefen och även Hanna iväg på semester så jag fick ta över rodret. Var riktigt mycket i måndags och tisdags både med jobb och samtal men annars har veckan rullat på rätt fint. Många flyttstädar har det varit eftersom det är slutet på månaden. Meddelandena om vem som ringt har gått till min telefon sedan har jag fått ringa upp vid tillfälle. Allt som har med bokningar av nya kunder att göra tar mer tid än man tror. Är så glad att ingen blivit sjuk och att personalen ställer upp för varann. Riktiga änglar vi har på vårt jobb 😀.
Nu tar jag helg 😀👏.

Växer så det knakar

Monsteran verkar trivas hos oss. Tessan hjälpte mig att dela den till två när hon var hemma sist och den har också vuxit till sig ordentligt.

Fredagsfyndat 😀

Snacka om att vilja vara med de större barnen 😍

Hulta beach

Igår åkte vi ut till hulta tillsammans med familjen Roxström/Einarsson. Kanonväder var det ju. Vad handlade med mat som vi käkade där. Blev massa spring i vattenspridaren hos Lotta och Tony också :)

Njuter av kvällsolen och ser efter barn

Signe har börjat leka riktigt bra med grannbarnen. De är först hemma hos den ena sen går de till den andra. Förut idag kom Signe hem med en korv med bröd hon fått nånstans😂. Är bara så jobbigt att springa runt å hålla koll på var de befinner sig hela tiden. Satte mig på framsidan med en glas vin å njöt av solen samtidig som jag höll lkoll😀. Vi måste verkligen göra en altan på framsidan. Där har vi kvällssolen. Tror mauri och Göran känner sig taggade 😂.

Egenodlade liljor. Lökar jag satte i våras 😊

Så mysigt att de börjar leka tillsammans

Fattar noll

Fattar noll av den här nya bloggappen. Förstår inte ens hur man lägger in bilder. Varför ska man ändra på något som fungerar till något sämre..

ingen telefon

När jag vaknade i morse var skärmen helt konstig å man såg bara massa färger. Det var helt som vanligt när jag la mig, skit skumt. Nås på henkes telefon. 

Dålig början bra slut

Dagen började inte bra. Henke kom och väckte mig vid 05.30 och sa att han hade feber så att jag fick gå upp med Isak. Upptäckte då också att telefonen var helt paj. Mamma fick ta barnen på förmiddagen så jag kunde jobba en stund. Henke är lite bättre nu men skulle nog få hjälp med barnen av Bitte imorgon. Var nere på dialect med min telefon men de kunde inte fixa den så som tur var hittade vi en till jobbtelefon efter mycket letande. Så kvällen slutade bra iallafall. Blev dock av med alla appar och många telefonnummer.

Vinkar av mamma innan jobbet 😍



Med mormor och memme på 4H








Back to work

Var min första jobbdag idag. Hade jätte ångest igår för att jag skulle börja idag men det har gått hur bra som helst. Faktiskt skönt att komma iväg från hemmet lite 🙊. 
Det tråkiga är att börja jobba när alla andra har semester och mitt i sommaren, men så är det. 



Tultar runt

Nu har Isak börjat gå ordentligt 😊. Han gick ändå från vår soffa till halldörren förut och har gått väldigt mycket i dag så nu får vi nog säga att han kan gå. 



Babyshower för finaste Cia idag.

Idag överraskade vi Cia med en babyshower. 
En kompis till henne hade tagit med henne till gymmet så vi andra styrde i ordning i lägenheten med mat, fika och dekorationer innan hon kom hem. Hon blev förvånad men hade ändå misstänkt det för att hennes kille varit lite märklig och städat massa på morgonen😂. 
Vi hade delat upp sysslorna så jag gjorde jordgubbstårta till kalaset. Cias mamma hade köpt en jättefin blå tårta. 
Signe fick följa med men var lite hängig med feber. Hon fick kolla på Saltkråkan i Cia och Filips sovrum.  Isak hade feber i fredags sedan fick Signe feber igår. Det verkade bättre idag men sen kom den tillbaka. De får nästan alltid feber samtidigt, lite konstigt. Som tur är brukar det ge sig efter nån dag. 







En dag i Norrköping

Igår begav oss till Norrköping för lunch och shopping utan barn 😊. Blev inte så mycket shoppande för min del men var bara kul att komma iväg på något utan barn. 
Väl tillbaka i Katrineholm hämtade jag upp Tessan hos mamma som skulle sova hos oss. Det blev tacotallrik och film på kvällen. 


Prova kan man ju alltid. Vi hittade en fin klänning från Fillipa K vi självklart ville prova 😊😂. 




Summering

Var länge sedan jag skrev så tänkte summera senaste veckorna. Förra veckan var ganska lugn och vi var mest hemmikring. Blev målning av staket och lite småpyssel. 
I torsdags förra veckan var Sandra, Victor och barnen samt Maria, Nils och Danne hos oss. Vi grillade burgare och tittade på fotboll. 
I söndags kom Elin Marcus och Ebba på besök. Blev grillat och fotboll även då. Signe och Ebba lekte jättebra. 
I måndags var vi hos Sofia och Erik. Tanken var ju egentligen att vi skulle till Gotland denna vecka, med svärföräldrarna, Gurra, Anna och Märta men det blev inställt pga sjukdom. Då tänkte vi att vi skulle hitta på nåt tillsammans med Erik och Sofia istället. Efter mycket om och en kom vi fram till att bara ta en tripp till Kolmården så där var vi igår. Var jättekul. Jag och Sofia åkte wildfire två ggr. Riktigt bra och läskig berg och dalbana😫😂. Vi var kvar sent så i slutet var det noll kö till den. 
Vi var även i bamses värld och kollade på bamseteater och åkte karuseller. Isak tyckte teatern var jättekul. När vi kom hem ifrån Kolmården vid 21 hade vi bestämt med Erik och Sofia att vi skulle grilla så det blev mat 22.30😂 Tjejerna var vakna till 24😩. Förstår inte hur de orkar. 

Igår var killarna ute och spelade golf så jag , Anna, Bitte och barnen är var på Djulö och åt god mat och glass. 
På kvällen blev vi bjudna på grillat hos Bitte och Göran :). 








Tjejen i rosa klänning vill inte krama bamse 😱. 



Gorillan som käkade sin egen avföring. Fräscht.. 


Djulö 






Matte A-bok

Är det någon som har matte A boken kvar sedan gymnasiet? Är lite sugen på att göra högskoleprovet i höst å känner att verkligen skulle behöva fräscha upp matten 😫. 

Sagostigen och Gustavsvik

Tänkte vi skulle hitta på lite grejor nu när Borgelövs var på besök. Igår blev det sagostigen. Själva stigen var väl inget att ha men lekparken var toppen och där hade de även ponnyridning. 

Idag begav vi oss mot Gustavsvik, Isak vara hos farmor och farfar för det köndes inte som någon höjdare att ta med honom dit. 
Tjejerna hade iaf jättekul och vi vuxna med. Vi turades om att åka lite rutschkanor. Tjejerna orkade bara i ett par timmar sedan fick vi ge oss men kändes som att det räckte. Signe somnade direkt i bilen. 










Edits snygga tält hon fick av oss, mamma och Mauri 1-årspresent





Febriga barn idag

Både Signe och Isak verkar åkt på feber idag. Lillgubben som aldrig är still har suttit hos mig en timme❤️, det händer aldrig annars så det är det ända positiva 



Vet inte om dessa segpåsar också har feber😂. 


Birthday boy

Igår blev vår minsting 1-år. Borgelövs kom redan i fredags för att vara med på kalaset och ska stanna ett par dagar. Vid 14 kom gästerna och det blev tårta å grejer. Vi hade gjort i ordning på altanen men vädret tillät inte att sitta ute tyvärr. Det var bara närmsta släkten som var med samt Cia och Malin. Hade velat bjuda in fler men det blir ju så trångt.. På kvällen var några kvar och vi käkade pulled pork. 
Tack alla som var med igår och för alla fina presenter. 














Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0