Firar Elin som fyllt 30 år i veckan.

Idag var vi bjudna på Elins 30-års kalas ute i Hulta. Det bjöds på smörgåstårta och massa fika så vi rullade där ifrån :). Isak var dock jättetrött då han bara sovit en kortis idag så vi fick kasta oss hem runt 19.30 med två gallskrikande barn i bilen😩. 

Korvkalas 😀

Världens bästa hjälpreda

Skriv inläggstext 

Moppar och dammsuger på samma gång. En svärmorsdröm redan nu 😀

Min Jul

Julafton började med grötfrukost och vid 10 kom mamma, mauri och mormor. Det blev fika, julbord sedan Kalle anka och saffranskaka. 

Vid 16 rullade vi ut till Hulta där det blev ännu mer mat, dans och trevligheter. Tomten kom också på besök😀. På juldagen blev det presentöppning hemma hos Bitte och Göra. Tillsammans Med Gurra och Anna. Vid lunch styrde jag, Signe och mamma till Stockholm för att fira Jul med mauris familj. Tessan och Ester kom i också dit med tåg från Göteborg. Fullt hus kan man verkligen säga att det var😀. Det bjöds på god köttgryta och massa goda efterrräter. På annandagen var vi i Vingåker och hälsade på pappa och farfar. På kvällen kom mamma ,mauri och mormor, vi köpte pizza och Ester fick sina paket :) idag har vi haft besök av Sofia och barnen. Vi åkte upp till elgiganten och tog en sväng på stan medans Henke hade hand om alla 4 barn 😀. De hade dock gått bra. Skulle köpa pluggdator men hittade ingen. Beställde en på nätet istället nu ikväll :). 
Det bästa med Julen var enligt Signe denna klänning 😍. Som hon bott i hela Julen.

Nya utmaningar 😀

I torsdags fick jag vet att jag kom in på sjuksköterska, blev jätteförvånad och glad. Sofia kom också in på samma utbildning vilket är jätteroligt😀. 

Fick fina blommor från svärföräldrarna och skumpa från mamma och Mauri. Tack snälla ni :) 

Härlig dag i Örebro och K-holm

Igår var det dags för den årliga julshoppingen men svärmor och Anna i Örebro. Vi drog iväg strax före nio hela familjen. Barnen och Henke fick hänga med Gustav och Märta medans vi shoppade. Bitte hittade en hel del. Jag köpte en liten julklapp till Isak samt juldiadem och strumpbyxor til Signe och vantar till Isak. Bitte bjöd på lunch, jag tog köttbullar 👌. Efter shoppingen blev vi bjudna på fika hos Gustav och Anna. Barnen och farmor dansade och lekte kurragömma 😀. Innan vi åkte hemåt svängde vi förbi ikea men nästan allt jag skulle ha var slut i lager. Blev lite småkrafs som servetter, möbeltassar, målarfärg och toaborste, alltid slinker nåt ner i vagnen😉. På kvällen kom mamma, mauri och Tessan hem till oss, vi lagade kycklingtacos och tittade på så mycket bättre. Tessan försökte klippa Isak men han blev som vanligt helt galen så vi fick smyga upp och klippa när han sov..

Ny juloutfit från farmor.
Nyklippt

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0