Alla ❤ dag

Igår blev jag överraskad av Henke med en present. Det kunde man inte tro, man ska aldrig ge upp hoppet😂. På eftermiddagen var jag och Sofia och fikade på sköna Gertruds och jag och barnen åkte sedan till mamma och mauri, vi hade köpt med lite alla hjärtans dag fika i form av munkar då Ica bara hade ett vaniljhjärta kvar. 
linas matkasse på kärt återbesök. Riktigt goda recept verkar det vara denna vecka och var även förra gången.

När man vaknar klockan 6

och bestämmer sig för att lyssna på ett radioprogram om vård i livets slutskede.. tragiskt men intressant. 60-årsfirande och Planka

Igår var vi i Vingåker och firade pappa som fyller 60 år nästa vecka. Vi höll till hemma hos farfar och blev bjudna på smörgåstårta och fika. På kvällen var vi hos Erik och Sofia och blev bjudna på plankstek 👌. Isak fick leka med pappas gamla bilar och tyckte det var väldigt skoj.

Metodutbildning i Eskilstuna

Igår lärde vi oss på ett ergonomiskt och säkert sätt ta patient från stol till stående. Från rygg till sida i säng. Från säng till rullstol och från liggande till stirrade. Den sist nämnda var väldigt intressant med en höfttryck för att få upp patienten när justerbar säng inte finns. Samt korrekt ergonomisk  position i dessa övningar. Var väldigt roligt och det blev många skratt. Böcker har man samlat på sig några redan 😩

Semla och födelsedags kalas

Igår var vi en snabbis hos Sofia och Erik. Jag och Sofia skulle färdigställa en uppgift och så blev vi bjudna på hembakta semlor. 

På kvällen åkte vi till Hults för att fira svärmor som fyller år nästa vecka. Vi blev bjudna på god mat och tårta. Signe och Märta lekte och hade roligt. Jag slocknade tyvärr ganska tidigt med Isak. Var inte alls trött när jag la honom men tydligen tillräckligt för att somna😩😉. Vi sov ialla fall kvar och stannade till lunchtid idag. 


Blocket blåst

Det var ju klart att man blir blåst första gången någonsin jag handlar på blocket. Hittade 3 st böcker som jag behöver ha under hela utbildningen. Tyckte priset var bra och betalade 900 kr för böcker och frakt. Sedan skrev hon att hon skickat böckerna för ca 1,5 vecka sedan men har fortfarande inte fått dom. Har både smsat och mailat utan att få svar. Vad finns det för jäkla människor som blåser studenter på kurslitteratur. Bara att bita i det sura antar jag och lägga ytterligare 1400 kr på nya böcker.😡😡


Veckan som gått

I måndags blev det jobb för mig, i tisdags bar det av till skolan. Jag Sofia och Erik åkte ihop. Det är en kille i vår klass som också är från K-Holm. När vi kom fram började det med att vi fastnade i hissen. Sofia som är smått klaustrofobisk började trycka på nödknappen som en galning, krama mig och säga snälla får jag gå ut 😂😂.. Den började snart rulla igen så det löste sig. Först på schemat hade vi en workshop där vi fick lyssna till en kvinna som länge arbetat som sjuksyrra och sen fick vi diskutera och ställa frågor. På eftermiddagen hade vi seminarium där vi diskuterade kunskap och lärande. Innan hemfärd gjorde vi en gruppuppgift med vår studiegrupp. I onsdags på dagen pluggade jag och Sofia. var nere och lånade lite böcker på bibblan.  Passade då på att låna några till barnen. Blev babblarna till Isak och han älskar den verkligen, läste den typ 7 ggr på rad. Daäe har massa babblargubbar på förskolan så han känner igen dom❤. 
På kvällen käkade jag middag med mammagruppen på olearys väldigt gott och trevligt. Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0