Lite smått och gott

På förmiddagen tog jag å Signe en promenad till öster där vi först hälsade på mamma en stund innan vi begav oss till lokstallarna och bus med alla barnen:) idag var Noah, Ella, Felicia, Liam och Saga där å deras mammor också förstås😉. Nu när nästan alla barn går så får man springa runt som en galning å jaga haha. 

Vid tvåtiden gick jag å Signe hem å då somnade hon i vagnen i typ 25 minuter, det är allt hon sovit på dagen i dag. 
Vid 16 kom farmor Bitte hit och strax därefter kom Cia och Signes farfar Göran. Av farmor och farfar fick Signe en jättefin vårjacka från Kappahl och av Cia å Malin fick Signe en 1-årspresent i efterskott, en jättefin gunghäst i form av ett får. Den verkade hon gilla skarpt. Signe å jag bjöd gästerna på kladdkaka vi bakat:) 

Cia skulle bestämt inte ha nån kladdkaka sa hon när hon kom. Det slutade dock med att hon tog 2 bitar, hon skulle ju som sagt iväg till Friskis efter att hon varit hos oss😉. 10 minuter senare ringer Cias pappa och säger att hon måste följa med en lastbilschaufför till Norrköping å hämta hem en bil, det blev alltså inget gym för Cia men hon körde några minuter på crosstrainern med Signe😂😂. 






Nya jackan👍👍😀. 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0