Överraskningsfest😀🍰👠💄💃

IkvĂ€ll har vi haft överraskningsfest för mamma som fyller 50 Ă„r den 20/1. Vi pĂ„ jobbet har planerat detta sen i oktober och ingen har lyckats försagt sig. Bra jobbat alla👍. Hon blev iaf jĂ€tte överraskad.
 Vi trĂ€ffades hemma hos Catrine innan som bor jĂ€tte nĂ€ra mamma sen gick vi bort dit och hĂ€mtade henne. Hon var inte alls i ordning gjord och blev jĂ€tte chockad, hon trodde att hon och Mauri skulle Ă„ka Ă„ titta pĂ„ tumlare😀. Mauri visste om allt i förvĂ€g förstĂ„s sĂ„ han hade lovat att hĂ„lla henne hemma. Vi gick i alla fall  tillbaka till Catrine dĂ€r bubbel, snittar och snacks vĂ€ntade:). Efter stund kom Lena BjörnbrĂ„ten och gjorde ansiktsbehandling pĂ„ mamma. Hon fick Ă€ven ögonbryn och fransar fĂ€rgade samt en sminkning. 
Till middag blev det hjortstek med rotfrukter i ugn och en underbart god sĂ„s. Catrines man hade fixat köttet sĂ„ han skĂ€rde upp och fixade Ă„t oss👍. Till efterrĂ€tt blev det marĂ€ngswiss med lemoncurd och fĂ€rska hallon Ă€ven detta fantastiskt gott. Efter deserten höll Linnea och Anna i musiktĂ€vling som mitt lag tyvĂ€rr inte vann.👎. 
Vid 23.30 tiden kĂ€nde jag att det var dags att bege sig hemĂ„t, smĂ„barnsmor som man Ă€r. Hade gĂ€rna stannat en stund till men det Ă€r ju en dag imorgon ocksĂ„đŸ˜Ž. 
Tack för en superkvĂ€ll alla inblandade och festa pĂ„ ni:) 














Kommentarer


Kommentera inlÀgget hÀr:


Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och trÀning.

RSS 2.0