Överraskningsfest😀🍰👠💄💃

Ikväll har vi haft överraskningsfest för mamma som fyller 50 år den 20/1. Vi på jobbet har planerat detta sen i oktober och ingen har lyckats försagt sig. Bra jobbat alla👍. Hon blev iaf jätte överraskad.
 Vi träffades hemma hos Catrine innan som bor jätte nära mamma sen gick vi bort dit och hämtade henne. Hon var inte alls i ordning gjord och blev jätte chockad, hon trodde att hon och Mauri skulle åka å titta på tumlare😀. Mauri visste om allt i förväg förstås så han hade lovat att hålla henne hemma. Vi gick i alla fall  tillbaka till Catrine där bubbel, snittar och snacks väntade:). Efter stund kom Lena Björnbråten och gjorde ansiktsbehandling på mamma. Hon fick även ögonbryn och fransar färgade samt en sminkning. 
Till middag blev det hjortstek med rotfrukter i ugn och en underbart god sås. Catrines man hade fixat köttet så han skärde upp och fixade åt oss👍. Till efterrätt blev det marängswiss med lemoncurd och färska hallon även detta fantastiskt gott. Efter deserten höll Linnea och Anna i musiktävling som mitt lag tyvärr inte vann.👎. 
Vid 23.30 tiden kände jag att det var dags att bege sig hemåt, småbarnsmor som man är. Hade gärna stannat en stund till men det är ju en dag imorgon också😴. 
Tack för en superkväll alla inblandade och festa på ni:) 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0