Tessans födelsedag

Idag fyllde Tessan 29 år :)
efter frukost fick hon presenter som Signe självklart hjälpte till att öppna och sedan tog vi en promenad till öppna förskolan, där blev sång och fika efteråt. Massa barn var där.  
Vi fortsatte sedan promenaden in till stan där vi åt lunch, Signe åkte pulka och Ester vagn. Pulkan gick dock inte att köra överallt så Signe fick gå en del själv samt sitta på axlarna. 
Vi orkade inte leta lunchrestaurang så det blev Burger king. Efter maten var tanken att vi skulle shoppa lite men ingen orkade och barnen var trötta så vi tog spårvagnen hem. 
Efter lite sömn och bad för både barnen åkte vi in till avenyn till en tapasrestaurang som heter pinchos. 
Vi beställde en massa smårätter och allt var supergott. Det var en App restaurang så man fick ta hem deras App och beställa allt därifrån. Man fick sedan push notiser när mat å dricka fanns färdigt att hämta. När alla ätit klart tryckte man in att man ville betala så kom servitrisen, hur smidigt som helst. 
Nu sover både barnen +Tessan inne på luftmasrassen, stackars Tessan är väl trött, Signe har krävt att bara hon skulle köra henne i vagn och pulka hela dagen, Tessa köra sa hon 😂. 
Hon har även sprungit runt och sagt brorbror till Peter istället för morbror :) 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0