Värmbols kommande stjärnor 😉?

Idag på förmiddagen var vi och bekräftade faderskapet och gemensam vårdnad. 
På eftermiddagen kom Danne, Maria och Nils och hälsade på. Han är född dagen efter Isak. De är så roligt för de är precis lika stora och var rejäla killar båda två när de föddes😊. De verkar vara likadana när det gäller de här med snuttandet för han ville också äta mest hela tiden sa Maria och var inte heller mycket för att ligga själv eller i bärsele så det verkar vara nån killgrej😉. 

På eftermiddagen började vi prata med grannarna mitt emot så de kom över å tittade på vår altan och inne i huset, sedan fick vi komma över å titta i deras hus, är ju lite roligt eftersom de i grunden är likadana men ändå så olika. 
Tyvärr tog Liam på sig en mask han hade i sitt rum så Signe började skaka av rädsla och vi fick skynda hem. Detta är faktiskt ett stort problem vet inte hur vi ska komma tillrätta med det. Får se hur det går på Kolmården imorgon med alla utklädda bamsefigurer. 

Ikväll har mamma och Mauri varit på besök, vi bjöd på kyckling och risotto. Både riset å parmesanen har jag fått av Mauri å den kommer från Italien. Risotton fick godkänt av parmesan experten. 
Kommande fotbollsspelarna, tror jag papporna hoppas på iaf 😉. 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0