Söndag.

Oj vad denna dag gick fort. Fick först sovmorgon till 8 imorse, då tyckte Signe det fick räcka å kom å väckte mig. Mamma inte sova nu, sa hon :) 

Sedan åkte vi till badhuset vid 10 där vi möte upp familjen Einarsson/Roxström.
Signe blev jätteglad när hon fick veta att hon skulle få åka till badhuset. Hon stod utanför å tittade in och sa, måste bada, måste bada. 
Tjejerna badade på iaf och åkte kana, både den stora och lilla rutschkanan åkte de men då fick de åka med mamma och pappa. 
Tog en fika med glass gjorde vi också. När vi skulle åka hem sa Signe, haadå glassen när vi gick förbi frysboxen med glass 😂. 
När vi skulle skiljas åt ute på parkeringen blev Iris jätteledsen å grät för att Signe skulle gå så Signe gav henne en kram😍. 

Signe somnade nästan direkt när vi kom hem så jag passade på att ta en promenad efter lunch. Känner sig ju nästan tvingad när vädret är så fint. 

På eftermiddagen har mamma och Mauri varit här å vi har kollat lite på vår altan och hur vi ska göra med den. Tanken är att riva ner vägggarna och bygga ett stort trädäck.:) så det blir rivning här inom kort😉. Förhoppning är att vara klar tills sommaren börjar. 

Lite fika hann vi med också sen fick vi hjälp av Mauri att få upp en lampa i hallen, äntligen😊👍. Riktig fixarfrasse den där memme :) 

Ikväll blev det förresten grillat. Var kanske inte lika roligt för Henke att stå i kyla och mörker men men, har man bestämt att man ska grilla så har man. 





Elsa fick vara åskådare :) 










Signe var förste inspektör på bygget. 








Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0