Fredag, lördag, söndag

I fredags kom syster hem med Ester och Edit. De skulle bo hemma hos mamma denna gång så vi åkte bort dit. På kvällen blev vi bjudna på mat allihopa. Dock var vi tvungna att åka hem rätt tidigt för Signe var så trött. 

I lördags var det dags för den årliga släktträffen på Mastad. Ligger utanför Norrköping. Var i valet och kvalet om Signe skulle följa med eller vara hemma med Henke men hon fick följa med ialla fall. De första timmarna var hon inte alls rolig. Jätte blyg, ledsen å ville inte alls vara där. Tillslut lyckades jag få henne att sova. När hon vaknade fick hon i sig lite läsk å sedan var allt hur bra som helst. 
Vi var å tittade på alla fina islandshästar och Signe blev kompis med en liten tjej som heter Bella som är runt 4-5 år. De roade sig med att kasta hö på varnnan och när vi skulle åka hem hoppade hon in i bilen och kramade Signe, vill inte åka hem sa Signe, haha snacka om helomvändning. 

Signe och Henke skulle vidare på kalas hos Viktor och Sandras dotter Elsa när vi kom hem, tyvärr hade det varit samma visa där och Signe hade inte varit speciellt glad😔. De blev därför inte så långvariga och var hemma vid 19 redan. Tror dock hon var trött då hon inte varit riktigt pigg denna vecka. 

Denna dag skulle jag Tessan å barnen åka till farfar å hälsa på men vår bilnyckel var spårlöst försvunnen så de fick åka själva. Vi leta hur länge som helst å tillslut dök den upp inuti en sko i vår skolåda. Jag som redan vänt på den 2 ggr. 

På eftermiddagen har vi varit hos mamma å Mauri. Cia kom också dit och hälsade på :) 


Hökastning 


Glass Tessan fixar Isaks skorv 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0