Kryssning

Igår fredags efter lunch begav vi oss mot Stockholm för en kryssning till Helsingfors med silja symphony, tillsammans med Erik, Sofia och Iris. De minsta barnen fick stanna hemma med barnvakt.
När vi kom på båten gjorde vi oss lite hemmastadda i hytterna. Hytterna vi hade låg precis över promenadgatan med fönster ut mot den gatan så det blev inte så instängt. Sedan gick vi upp till däck och tog oss lite att dricka och barnen kunde leka i lekrummet där.
På kvällen blev det en jättegod middag på en köttrestaurang sedan lek i lekrummet, mumindisco och dansshow. Signe var överlycklig när hon hade klappat Mumin lite på ryggen, att krama var helt klart att gå för långt 😀😂.
Dagen efter gick vi i land i Helsingfors efter en god frukostbuffé. Vi tittade lite i butiker och käkade lunch. När vi kom tillbaka till båten gick vi upp till spat. Där fanns tre bubbelpooler, bastu och en mindre pool med rutschkana till barnen.
På kvällen blev det disco igen och sälshow😊. Tjejerna var uppe jättesent båda kvällarna så Signe är helt slut nu. Kan verkligen rekommendera denna kryssning för er med barn för de fanns massa för dom. Nu på sommaren gör de om ett konferensrum till lekrum så det finns två lekrum + ett litet lekrum på däck.

Signe och Iris drinkar 😀


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0