Summering

Var länge sedan jag skrev så tänkte summera senaste veckorna. Förra veckan var ganska lugn och vi var mest hemmikring. Blev målning av staket och lite småpyssel. 
I torsdags förra veckan var Sandra, Victor och barnen samt Maria, Nils och Danne hos oss. Vi grillade burgare och tittade på fotboll. 
I söndags kom Elin Marcus och Ebba på besök. Blev grillat och fotboll även då. Signe och Ebba lekte jättebra. 
I måndags var vi hos Sofia och Erik. Tanken var ju egentligen att vi skulle till Gotland denna vecka, med svärföräldrarna, Gurra, Anna och Märta men det blev inställt pga sjukdom. Då tänkte vi att vi skulle hitta på nåt tillsammans med Erik och Sofia istället. Efter mycket om och en kom vi fram till att bara ta en tripp till Kolmården så där var vi igår. Var jättekul. Jag och Sofia åkte wildfire två ggr. Riktigt bra och läskig berg och dalbana😫😂. Vi var kvar sent så i slutet var det noll kö till den. 
Vi var även i bamses värld och kollade på bamseteater och åkte karuseller. Isak tyckte teatern var jättekul. När vi kom hem ifrån Kolmården vid 21 hade vi bestämt med Erik och Sofia att vi skulle grilla så det blev mat 22.30😂 Tjejerna var vakna till 24😩. Förstår inte hur de orkar. 

Igår var killarna ute och spelade golf så jag , Anna, Bitte och barnen är var på Djulö och åt god mat och glass. 
På kvällen blev vi bjudna på grillat hos Bitte och Göran :). 
Tjejen i rosa klänning vill inte krama bamse 😱. Gorillan som käkade sin egen avföring. Fräscht.. 


Djulö 
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Sofies blogg

Sofies blogg kretsar kring lilla Isak och Signe, om familjens vardag, inredning,matlagning, recept och träning.

RSS 2.0